اخبار ویژه مدیرعامل
مدیرعامل در شورای هماهنگی ستاد بانک:
رعایت الزامات بانکداری تخصصی ــ توسعهای ، استراتژی بانک است
استراتژی بانک مسکن بر مبنای الزامات بانکداری تخصصی ـ توسعهای بنا شده است.
به گزارش اداره کل حوزه مدیریت، مدیرعامل بانک مسکن با بیان این مطلب در شورای هماهنگی ستاد بانک که با حضور اعضای هیاتمدیره، مدیران امور و رؤسای ادارات مرکزی برگزار شد، تصریح کرد: بانک مسکن برحسب موضوع فعالیت یک بانک توسعهای بهدنبال ایجاد منافع اجتماعی است، اما این بهمنزله سودآور نبودن نیست.
دکتر بتشکن افزود: از آنجاکه بانک مسکن یک بانک تخصصی در زمینه مسکن و ساختمان است، لازمه استمرار فعالیت آن، توجه به مکانیزمهای بازار است. بنابراین باید بهمنظور تقویت بخش مالی و اقتصادی بانک بیشازپیش کوشا باشیم تا بتوانیم به مرحله خوداتکایی، پایداری مالی و سودآوری دست یابیم.
وی گفت: در بخش توسعهای هم با کمک دولت در زمینه افزایش سرمایه و یارانههای پرداختی، میتوانیم بازوی مؤثری در توسعه بخش مسکن و ساختمان کشور باشیم.
دکتر بتشکن، به تلاشهایی که هیاتمدیره بانک بهخصوص در ششماهه نخست سالجاری در این زمینه داشتهاند، اشاره کرد و افزود: استمهال 10 ساله خطوط اعتباری، فعالسازی حسابهای صندوق پسانداز مسکن، افزایش تسهیلات سپرده ممتاز به 600 میلیون ریال، اعطای تسهیلات به واحدهای باقیمانده مسکن مهر و راهاندازی سه صندوق زمین و ساختمان، ازجمله اقدامات انجامشده بهشمار میرود.
مدیرعامل ادامه داد: پیگیری راهاندازی هفت صندوق بهغیر از سه صندوقی که تاکنون راهاندازی شده، تبدیل اضافهبرداشت سنواتی بانک به خط اعتباری، کاهش سپرده قانونی سپردههای ممتاز، صدور اوراق مشارکت به پشتوانه اوراق رهنی، راهاندازی دو شرکت پسانداز و تسهیلات منطقهای، تاسیس صندوق تضمین تسهیلات رهنی، تجهیز منابع بلندمدت تامین مالی ازطریق انواع اوراق بازار پول و سرمایه و اختصاص 1/5میلیارد دلار توسط بانک مرکزی به بانک ازجمله اقدامات درحال پیگیری هیاتمدیره بانک است.
دکتر بتشکن با تاکید بر نهادینه شدن فرهنگ پاسخگویی در بانک، یادآور شد: همانطور که انتظار داریم، چنانچه واحدهای بانک پاسخگوی عملکرد دورهای مربوطه باشند، هیاتمدیره نیز خود را موظف به ارایه گزارش عملکرد میداند.
سپس ابوالقاسم رحیمی انارکی عضو هیاتمدیره بانک با بیان گزارشی از عملکرد و دستاوردهای هیاتمدیره بانک در ششماهه نخست سالجاری، و اشاره به دو کار در دست اقدام در زمینه تصویب دستورالعملهای عقد استصناع و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی ریالی تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات اخیر بانک، واگذاری امور مربوط به 80 هزار پایانه فروشگاهی به شرکت ناواکو بوده است.
در ادامه، مدیران امور و رؤسای ادارات به ارایه گزارش عملکرد واحدهای تحتپوشش خود پرداختند. نادر قاسمی مدیر امور اعتباری و سرمایهگذاری با اشاره به تلاشهای این مدیریت در مسیر تحقق اهداف اصلی بانکداری توسعهای، بهرهگیری از ابزارهای نوین مالی و بازار پول و سرمایه را مورد نظر این حوزه خواند.
وی گفت: ازجمله اقداماتی که در این خصوص انجام شده، تغییر ساختار سازمانی حوزه مربوطه و تفکیک به دو اداره کل اعتبارات و تامین مالی و تسهیلات تبصرهای، موافقت شورای عالی پول و اعتبار بانک مرکزی با افزایش نسبت اعطایی تسهیلات از 1/43 درصد سرمایه اندوخته و پایه به 3 درصد، افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر از 250 میلیون ریال به 300 میلیون ریال و یارانه 5 هزار سهمیه بافت فرسوده مهر بوده است.
سپس سعید دهقاننیری رییس اداره کل حسابداری و بودجه از تهیه صورتهای مالی میاندورهای در مهرماه سالجاری خبر داد و میزان زیان وارده در بخش مشاع را ناشی از جذب سپردههای گرانقیمت عنوان کرد. وی همچنین کیفیت سود ناشی از مسکن مهر را بهدلیل اینکه نقدینگی زیادی دربرندارد، پایین ارزیابی کرد.
دهقاننیری، همچنین درخصوص پیگیریهای انجامشده در زمینه افزایش سرمایه بانک، تهیه ارز مورد نیاز بانک از بانک مرکزی پس از انجام حسابرسی ویژه ارزی، گزارش مطالبات از دولت، آمار صندوق پسانداز یکم و بودجهریزی بر مبنای عملکرد، توضیحاتی ارایه کرد و وضعیت نقدینگی بانک را در مجموع مطلوب برشمرد.
در ادامه، محمدحسن مرادی مدیر امور طرح و برنامه با ذکر رشد 15/7درصدی منابع خاطرنشان کرد: با وجود اینکه این نتیجه، قابلتوجه است، اما هنوز به برنامههای تدوینشده و اهداف موردنظر دست نیافتهایم.
مرادی افزود: دو حساب نوروز و ممتاز که سهم عظیمی از سپردههای بانک را بهخود اختصاص داده، بهصورت روزانه بررسی و موردتوجه قرار میگیرد.
وی در ادامه با تشریح الزام سازمان، کنش و واکنشهای محیطی و تطبیق ساختار با استراتژیهای کلان بانک، تغییرات سازمانی مدیریت امور حراست بهدلیل ارتقای سطح حفاظت و امنیت اطلاعات، بازنگری ساختار ادارات طرح و برنامه و واحد برنامهریزی سازمان و ارزیابی عملکرد بهدلیل حذف تداخلهای کاری را توضیح داد.
در بخش دیگری از این نشست، مازیار جنگمیری رییس اداره کل حسابرسی داخلی از حسابرسی 65 درصد شعب سطح کشور از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد و اعلام کرد: مقرر شده در هر سال، هر شعبه حداقل یکبار مورد حسابرسی قرار گیرد.
وی همچنین از حسابرسی ستاد 27 مدیریت شعب خبر داد و اعلام کرد که تا پایان سالجاری نیز 2 مدیریت شعب دیگر مورد حسابرسی قرار میگیرد.
جنگمیری، گفت: تفکیک وظایف ادارات کل حسابرسی داخلی و بازرسی در سطح شعب در جلساتی که با ادارات کل امور مدیریتهای شعب و طرح و برنامه برگزار شده، مورد بحث قرار گرفت که پس از تصویب هیاتمدیره، برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
وی افزود: نرمافزار حسابرسی الکترونیکی شعب با همکاری اداره کل فناوری اطلاعات و شرکت ناواکو در دست تهیه است که با توجه به web base بودن این نرمافزار گزارشهای حسابرسی بهموقع در دسترس ستاد قرار خواهد گرفت و گزارشات تحلیلی و مدیریتی ذیربط در کوتاهترین زمان قابل ارایه خواهد شد.
رییس اداره کل حسابرسی داخلی، تصریح کرد: همچنین درخصوص برونسپاری حسابرسی فناوری اطلاعات، اقدامات لازم در دست انجام است. کنترل مستمر عملیات و بررسی تحلیلی عملکرد شعب نیز در قالب پایش نسبتهای مالی و غیرمالی ذیربط توسط تولید نرمافزاری در همین خصوص در دست اقدام قرار گرفته است.
در ادامه روحا... رهنما رییس اداره کل مدیریت ریسک نتایج برگزاری 5 جلسه کمیته عالی مدیریت ریسک بانک در ششماهه نخست سالجاری را تشریح کرد و گفت: از اقداماتی که در این حوزه صورت گرفته، میتوان به تحلیل وضعیت ریسک بانک درخصوص سپرده ممتاز، گزارشهای جامع مدیریت ریسک بانک و اخذ مصوبه استقرار 31000 ISO در حوزه استانداردسازی مدیریت ریسک، اشاره کرد.
وی، بررسی تطبیقی نظارت بر بانکهای توسعهای، مکانیزاسیون اعتبارسنجی در حوزه مدیریت ریسک اعتباری و پیشنهاد مدل زنجیره ارزش کسبوکار در حوزه مدلسازی اخذ مصوبه استقرار نرمافزار مدیریت ریسک نقدینگی، اخذ مصوبه نرمافزار جمعآوری دادههای زیان و رصد دایمی مطالبات غیرجاری بانک را از دیگر اقدامات برشمرد.
علاوه بر این، داود خلجستانی رییس اداره کل حقوقی، ساماندهی همکاران اداره بهمنظور بررسی پروندههای ارزی، پیگیری ممنوعیتهای قانونی اشخاص دارای معوقات بانکی از بانک مرکزی و پیگیری امور مربوط به بیمه اعتباری واحدهای مسکن مهر از بیمه آسیا و اخذ مجوز توقف پرداخت پروندههای عظیم موجود را از اقدامات صورتگرفته در حوزه حقوقی اعلام کرد.
سپس محمد امیر کرامت رییس اداره کل پژوهش و برنامهریزی از تدوین برنامههای سالجاری و تبیین پیشنویس برنامه استراتژیک بانک در 5 سال آینده با در نظر گرفتن فاکتورهای توان صنعت، قدرت رقابت و توان و ثبات مالی، تهیه و ارسال مقالات علمی به سمینارها و مجامع علمی، مشارکت در تفکر عمومی سازمان و معرفی پژوهشگران نمونه به مجامع مربوطه خبر داد.
در ادامه محمدحسین جوادیان رییس اداره کل امور مدیریتهای شعب استانها با تشریح افزایش 300 درصدی مانده صندوق آباد در 20 روز نخست آبانماه و تحقق بیش از 100 درصد اهداف توسط 10 مدیریت شعب تصریح کرد: تاکنون 77 درصد از اهداف تعیینشده در بخش جذب منابع و47/7 درصد از فروش اقساطی مسکن مهر محقق شده است.
وی افزود: موضوع قابلتوجه در بازه زمانی ششماهه نخست سالجاری کاهش نسبت مانده خالص تسهیلات و مطالبات به سپردهها از رقم 2/23 به 2/04 رسیده است. علاوه بر این نسبت مطلوب در حوزه بازاریابی، اقداماتی همچون طرح توجیهی باشگاه مشتریان با اولویت بخش مسکن، شناسایی و رتبهبندی مشتریان هدف و نهادینهسازی انعقاد تفاهمنامه با انبوهسازان و 300 برند برتر کشور و همچنین اقدامات مقتضی در زمینه فعالسازی CRM در حال انجام است.
جوادیان در ادامه گفت: مقرر شده تمدید یا ارتقای حکم مسوولان شعب بر مبنای ارزیابی عملکرد دوساله آنان قرار داده شود. وی، انحلال مدیریت مناطق آزاد و تقسیمبندی مدیریتهای مناطق تهران و تبدیل 2 باجه به شعبه را از دیگر اقدامات بهسازی حوزه استانها و مناطق خواند.
پس از آن پرویز نجفیان و مسعود ارمغانی بهترتیب رؤسای ادارات کل امور کارکنان و آموزش از اقدامات حوزه منابع انسانی خبر دادند و گفتند: ترمیم حقوق بازنشستگان قبل از سال 80 و پیگیری مجوز استخدام نیروهای جدید، مجوز محاسبه فوقالعاده خاص در حقوق و احکام شاغلین از سازمان مدیریت و برنامهریزی، پیشنهاد افزایش امتیاز شغل و شاغل به شورای هماهنگی بانکها برای اخذ مجوز از مجمع عمومی بانکها و بهبود توسعه فضاهای آموزشی و رفاهی در تهران و شهرستانها در حال انجام است.
رؤسای ادارات کل امور کارکنان و آموزش، اجرای کانون ارزیابی مدیران در سطح شعب و مناطق، تجهیز تمام شعب به دستگاه ساعتزنی همانند ستاد، حضور و کسب رتبههای برتر در مسابقات ورزشی شبکه بانکی و المپیاد ورزشی داخلسازمانی، اقدام به پرداخت تسهیلات خرید خودروی کارکنان و پیشنهاد افزایش سقف پرداختی حق معیشت کارکنان بازنشسته طی گزارشی به هیاتمدیره بانک، اجرای فاز 2 سلامت کارکنان و ثبت اطلاعات در پروندههای الکترونیکی آنان بههمراه برگزاری همایشهای سلامت و دورههای آموزشهای علمی ضمنخدمت، اخذ مدارک کیفی استاندارد جهانی در زمینه آموزش و تحقق سند سلامت بانک را ازجمله دستاوردهای این حوزه برشمردند.
در ادامه، داود محمدی رییس اداره کل ساختمان با اشاره به رشد 71 درصدی معاملات کالا و خدمات از بخش تدارکات دولتی بهمنظور شفافسازی معاملاتی در 6 ماهه نخست سالجاری، تصریح کرد: در این بازه زمانی 25 مورد مناقصه، 180 مورد تغییرات، 61 مورد طراحی پروژه، تمدید قرارداد یا اجاره 70 شعبه استیجاری و اقداماتی برای مزایده 19 ملک مازاد تملیکی صورت گرفته است.
در ادامه مسعود ایزدی رییس اداره کل روابط عمومی از درج 6661 خبر درخصوص بانک مسکن در مطبوعات کشور خبر داد و گفت: این آمار حاکی از جایگاه و اهمیت بانک مسکن در جامعه است. تعداد 6272 خبر از تعداد کل اخبار مندرج، مثبت و خنثی بوده و تنها 82 خبر جهتگیری محتوایی منفی داشته است.
وی افزود: بهدلیل قرابت عملکردی بانک مسکن و طرح مهر، بسیاری از انتقادات و ایراداتی که به این طرح وارد است، به بانک مسکن نسبت داده میشود.
در پایان سجاد سیاح مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین آتیه مسکن طی گزارشی با عنوان نگاه اقتصادی به فرآیند تبدیل تسهیلات فروش اقساطی به اوراق رهنی و بررسی مدل اوراق قرضه اشاره کرد.
آخرین بروزرسانی 1394/10/2 دکتر بتشکن افزود: از آنجاکه بانک مسکن یک بانک تخصصی در زمینه مسکن و ساختمان است، لازمه استمرار فعالیت آن، توجه به مکانیزمهای بازار است. بنابراین باید بهمنظور تقویت بخش مالی و اقتصادی بانک بیشازپیش کوشا باشیم تا بتوانیم به مرحله خوداتکایی، پایداری مالی و سودآوری دست یابیم.
وی گفت: در بخش توسعهای هم با کمک دولت در زمینه افزایش سرمایه و یارانههای پرداختی، میتوانیم بازوی مؤثری در توسعه بخش مسکن و ساختمان کشور باشیم.
دکتر بتشکن، به تلاشهایی که هیاتمدیره بانک بهخصوص در ششماهه نخست سالجاری در این زمینه داشتهاند، اشاره کرد و افزود: استمهال 10 ساله خطوط اعتباری، فعالسازی حسابهای صندوق پسانداز مسکن، افزایش تسهیلات سپرده ممتاز به 600 میلیون ریال، اعطای تسهیلات به واحدهای باقیمانده مسکن مهر و راهاندازی سه صندوق زمین و ساختمان، ازجمله اقدامات انجامشده بهشمار میرود.
مدیرعامل ادامه داد: پیگیری راهاندازی هفت صندوق بهغیر از سه صندوقی که تاکنون راهاندازی شده، تبدیل اضافهبرداشت سنواتی بانک به خط اعتباری، کاهش سپرده قانونی سپردههای ممتاز، صدور اوراق مشارکت به پشتوانه اوراق رهنی، راهاندازی دو شرکت پسانداز و تسهیلات منطقهای، تاسیس صندوق تضمین تسهیلات رهنی، تجهیز منابع بلندمدت تامین مالی ازطریق انواع اوراق بازار پول و سرمایه و اختصاص 1/5میلیارد دلار توسط بانک مرکزی به بانک ازجمله اقدامات درحال پیگیری هیاتمدیره بانک است.
دکتر بتشکن با تاکید بر نهادینه شدن فرهنگ پاسخگویی در بانک، یادآور شد: همانطور که انتظار داریم، چنانچه واحدهای بانک پاسخگوی عملکرد دورهای مربوطه باشند، هیاتمدیره نیز خود را موظف به ارایه گزارش عملکرد میداند.
سپس ابوالقاسم رحیمی انارکی عضو هیاتمدیره بانک با بیان گزارشی از عملکرد و دستاوردهای هیاتمدیره بانک در ششماهه نخست سالجاری، و اشاره به دو کار در دست اقدام در زمینه تصویب دستورالعملهای عقد استصناع و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی ریالی تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات اخیر بانک، واگذاری امور مربوط به 80 هزار پایانه فروشگاهی به شرکت ناواکو بوده است.
در ادامه، مدیران امور و رؤسای ادارات به ارایه گزارش عملکرد واحدهای تحتپوشش خود پرداختند. نادر قاسمی مدیر امور اعتباری و سرمایهگذاری با اشاره به تلاشهای این مدیریت در مسیر تحقق اهداف اصلی بانکداری توسعهای، بهرهگیری از ابزارهای نوین مالی و بازار پول و سرمایه را مورد نظر این حوزه خواند.
وی گفت: ازجمله اقداماتی که در این خصوص انجام شده، تغییر ساختار سازمانی حوزه مربوطه و تفکیک به دو اداره کل اعتبارات و تامین مالی و تسهیلات تبصرهای، موافقت شورای عالی پول و اعتبار بانک مرکزی با افزایش نسبت اعطایی تسهیلات از 1/43 درصد سرمایه اندوخته و پایه به 3 درصد، افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر از 250 میلیون ریال به 300 میلیون ریال و یارانه 5 هزار سهمیه بافت فرسوده مهر بوده است.
سپس سعید دهقاننیری رییس اداره کل حسابداری و بودجه از تهیه صورتهای مالی میاندورهای در مهرماه سالجاری خبر داد و میزان زیان وارده در بخش مشاع را ناشی از جذب سپردههای گرانقیمت عنوان کرد. وی همچنین کیفیت سود ناشی از مسکن مهر را بهدلیل اینکه نقدینگی زیادی دربرندارد، پایین ارزیابی کرد.
دهقاننیری، همچنین درخصوص پیگیریهای انجامشده در زمینه افزایش سرمایه بانک، تهیه ارز مورد نیاز بانک از بانک مرکزی پس از انجام حسابرسی ویژه ارزی، گزارش مطالبات از دولت، آمار صندوق پسانداز یکم و بودجهریزی بر مبنای عملکرد، توضیحاتی ارایه کرد و وضعیت نقدینگی بانک را در مجموع مطلوب برشمرد.
در ادامه، محمدحسن مرادی مدیر امور طرح و برنامه با ذکر رشد 15/7درصدی منابع خاطرنشان کرد: با وجود اینکه این نتیجه، قابلتوجه است، اما هنوز به برنامههای تدوینشده و اهداف موردنظر دست نیافتهایم.
مرادی افزود: دو حساب نوروز و ممتاز که سهم عظیمی از سپردههای بانک را بهخود اختصاص داده، بهصورت روزانه بررسی و موردتوجه قرار میگیرد.
وی در ادامه با تشریح الزام سازمان، کنش و واکنشهای محیطی و تطبیق ساختار با استراتژیهای کلان بانک، تغییرات سازمانی مدیریت امور حراست بهدلیل ارتقای سطح حفاظت و امنیت اطلاعات، بازنگری ساختار ادارات طرح و برنامه و واحد برنامهریزی سازمان و ارزیابی عملکرد بهدلیل حذف تداخلهای کاری را توضیح داد.
در بخش دیگری از این نشست، مازیار جنگمیری رییس اداره کل حسابرسی داخلی از حسابرسی 65 درصد شعب سطح کشور از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد و اعلام کرد: مقرر شده در هر سال، هر شعبه حداقل یکبار مورد حسابرسی قرار گیرد.
وی همچنین از حسابرسی ستاد 27 مدیریت شعب خبر داد و اعلام کرد که تا پایان سالجاری نیز 2 مدیریت شعب دیگر مورد حسابرسی قرار میگیرد.
جنگمیری، گفت: تفکیک وظایف ادارات کل حسابرسی داخلی و بازرسی در سطح شعب در جلساتی که با ادارات کل امور مدیریتهای شعب و طرح و برنامه برگزار شده، مورد بحث قرار گرفت که پس از تصویب هیاتمدیره، برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
وی افزود: نرمافزار حسابرسی الکترونیکی شعب با همکاری اداره کل فناوری اطلاعات و شرکت ناواکو در دست تهیه است که با توجه به web base بودن این نرمافزار گزارشهای حسابرسی بهموقع در دسترس ستاد قرار خواهد گرفت و گزارشات تحلیلی و مدیریتی ذیربط در کوتاهترین زمان قابل ارایه خواهد شد.
رییس اداره کل حسابرسی داخلی، تصریح کرد: همچنین درخصوص برونسپاری حسابرسی فناوری اطلاعات، اقدامات لازم در دست انجام است. کنترل مستمر عملیات و بررسی تحلیلی عملکرد شعب نیز در قالب پایش نسبتهای مالی و غیرمالی ذیربط توسط تولید نرمافزاری در همین خصوص در دست اقدام قرار گرفته است.
در ادامه روحا... رهنما رییس اداره کل مدیریت ریسک نتایج برگزاری 5 جلسه کمیته عالی مدیریت ریسک بانک در ششماهه نخست سالجاری را تشریح کرد و گفت: از اقداماتی که در این حوزه صورت گرفته، میتوان به تحلیل وضعیت ریسک بانک درخصوص سپرده ممتاز، گزارشهای جامع مدیریت ریسک بانک و اخذ مصوبه استقرار 31000 ISO در حوزه استانداردسازی مدیریت ریسک، اشاره کرد.
وی، بررسی تطبیقی نظارت بر بانکهای توسعهای، مکانیزاسیون اعتبارسنجی در حوزه مدیریت ریسک اعتباری و پیشنهاد مدل زنجیره ارزش کسبوکار در حوزه مدلسازی اخذ مصوبه استقرار نرمافزار مدیریت ریسک نقدینگی، اخذ مصوبه نرمافزار جمعآوری دادههای زیان و رصد دایمی مطالبات غیرجاری بانک را از دیگر اقدامات برشمرد.
علاوه بر این، داود خلجستانی رییس اداره کل حقوقی، ساماندهی همکاران اداره بهمنظور بررسی پروندههای ارزی، پیگیری ممنوعیتهای قانونی اشخاص دارای معوقات بانکی از بانک مرکزی و پیگیری امور مربوط به بیمه اعتباری واحدهای مسکن مهر از بیمه آسیا و اخذ مجوز توقف پرداخت پروندههای عظیم موجود را از اقدامات صورتگرفته در حوزه حقوقی اعلام کرد.
سپس محمد امیر کرامت رییس اداره کل پژوهش و برنامهریزی از تدوین برنامههای سالجاری و تبیین پیشنویس برنامه استراتژیک بانک در 5 سال آینده با در نظر گرفتن فاکتورهای توان صنعت، قدرت رقابت و توان و ثبات مالی، تهیه و ارسال مقالات علمی به سمینارها و مجامع علمی، مشارکت در تفکر عمومی سازمان و معرفی پژوهشگران نمونه به مجامع مربوطه خبر داد.
در ادامه محمدحسین جوادیان رییس اداره کل امور مدیریتهای شعب استانها با تشریح افزایش 300 درصدی مانده صندوق آباد در 20 روز نخست آبانماه و تحقق بیش از 100 درصد اهداف توسط 10 مدیریت شعب تصریح کرد: تاکنون 77 درصد از اهداف تعیینشده در بخش جذب منابع و47/7 درصد از فروش اقساطی مسکن مهر محقق شده است.
وی افزود: موضوع قابلتوجه در بازه زمانی ششماهه نخست سالجاری کاهش نسبت مانده خالص تسهیلات و مطالبات به سپردهها از رقم 2/23 به 2/04 رسیده است. علاوه بر این نسبت مطلوب در حوزه بازاریابی، اقداماتی همچون طرح توجیهی باشگاه مشتریان با اولویت بخش مسکن، شناسایی و رتبهبندی مشتریان هدف و نهادینهسازی انعقاد تفاهمنامه با انبوهسازان و 300 برند برتر کشور و همچنین اقدامات مقتضی در زمینه فعالسازی CRM در حال انجام است.
جوادیان در ادامه گفت: مقرر شده تمدید یا ارتقای حکم مسوولان شعب بر مبنای ارزیابی عملکرد دوساله آنان قرار داده شود. وی، انحلال مدیریت مناطق آزاد و تقسیمبندی مدیریتهای مناطق تهران و تبدیل 2 باجه به شعبه را از دیگر اقدامات بهسازی حوزه استانها و مناطق خواند.
پس از آن پرویز نجفیان و مسعود ارمغانی بهترتیب رؤسای ادارات کل امور کارکنان و آموزش از اقدامات حوزه منابع انسانی خبر دادند و گفتند: ترمیم حقوق بازنشستگان قبل از سال 80 و پیگیری مجوز استخدام نیروهای جدید، مجوز محاسبه فوقالعاده خاص در حقوق و احکام شاغلین از سازمان مدیریت و برنامهریزی، پیشنهاد افزایش امتیاز شغل و شاغل به شورای هماهنگی بانکها برای اخذ مجوز از مجمع عمومی بانکها و بهبود توسعه فضاهای آموزشی و رفاهی در تهران و شهرستانها در حال انجام است.
رؤسای ادارات کل امور کارکنان و آموزش، اجرای کانون ارزیابی مدیران در سطح شعب و مناطق، تجهیز تمام شعب به دستگاه ساعتزنی همانند ستاد، حضور و کسب رتبههای برتر در مسابقات ورزشی شبکه بانکی و المپیاد ورزشی داخلسازمانی، اقدام به پرداخت تسهیلات خرید خودروی کارکنان و پیشنهاد افزایش سقف پرداختی حق معیشت کارکنان بازنشسته طی گزارشی به هیاتمدیره بانک، اجرای فاز 2 سلامت کارکنان و ثبت اطلاعات در پروندههای الکترونیکی آنان بههمراه برگزاری همایشهای سلامت و دورههای آموزشهای علمی ضمنخدمت، اخذ مدارک کیفی استاندارد جهانی در زمینه آموزش و تحقق سند سلامت بانک را ازجمله دستاوردهای این حوزه برشمردند.
در ادامه، داود محمدی رییس اداره کل ساختمان با اشاره به رشد 71 درصدی معاملات کالا و خدمات از بخش تدارکات دولتی بهمنظور شفافسازی معاملاتی در 6 ماهه نخست سالجاری، تصریح کرد: در این بازه زمانی 25 مورد مناقصه، 180 مورد تغییرات، 61 مورد طراحی پروژه، تمدید قرارداد یا اجاره 70 شعبه استیجاری و اقداماتی برای مزایده 19 ملک مازاد تملیکی صورت گرفته است.
در ادامه مسعود ایزدی رییس اداره کل روابط عمومی از درج 6661 خبر درخصوص بانک مسکن در مطبوعات کشور خبر داد و گفت: این آمار حاکی از جایگاه و اهمیت بانک مسکن در جامعه است. تعداد 6272 خبر از تعداد کل اخبار مندرج، مثبت و خنثی بوده و تنها 82 خبر جهتگیری محتوایی منفی داشته است.
وی افزود: بهدلیل قرابت عملکردی بانک مسکن و طرح مهر، بسیاری از انتقادات و ایراداتی که به این طرح وارد است، به بانک مسکن نسبت داده میشود.
در پایان سجاد سیاح مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین آتیه مسکن طی گزارشی با عنوان نگاه اقتصادی به فرآیند تبدیل تسهیلات فروش اقساطی به اوراق رهنی و بررسی مدل اوراق قرضه اشاره کرد.
پربیننده ترین عناوین
کلیه حقوق این سایت متعلق به بانک مسکن می باشد.